IBS и Крум Дончев са шампиони в турнира по картинг

Вторият ни благотворителен турнир по картинг събра девет социално отговорни компании в най-модерната картинг писта Sofia Karting Ring, за да помогнат на семейства в нужда да посрещнат Великден 2016 с пълна празнична трапеза.

Категоричен шампион в надпреварата стана отборът на IBS, с ментор Крум Дончев. На второ и трето място се класираха отборите на LIDL и Advanced Nutrients, а след тях се наредиха SBTech, VMWare, БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП, EMerchantPay, Градус, Pepsi и звездния отбор на Holiday Heroes, с участието на Павел Владимиров, Лара Златарева и Любомир Ковачев.

Всеки отбор имаше ментор, който помагаше на състезателите да победят. Това станахa едни от най-големите имена в българския автомибилизъм – Димитър Илиев(осемкратният рали шампион на България), Крум Дончев (четирикатен шампион на България), Павел Лефтеров (трикратен вице европейски шампион в сериите GT4 и Nova Race, както и Николай Върбицалиев – първият български пилот във Формула BMW и шампион по картинг.
Всички участници си тръгнаха с подаръци, осигурени от Premium Health Products. Първите три отбора получиха специални награди – компютърни аксесоари от Canyon, а Pepsi осигури за шампионите от IBS цял стек от спортната напитка Gatorade.

Не забравяйте да следите спортния календар на Holiday Heroes, защото още много турнири и инициативи ни предстоят. Включете се и вие като се свържете с Венета Станева (v.staneva@holidayheroes.bg, тел. +359 886 494 344).

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn