Три идеи, с които да изненадаш децата на 1-ви юни

Денят на детето е вълнуващ и дългоочакван празник за всеки малчуган. Точно затова ти предлагаме да подариш незабравими моменти на любимите си малки същества, като ти предлагаме няколко креативни идеи, които можеш да използваш.

Денят на детето

Основният акцент на детския празник са подаръците и изненадите. Добрата новина е, че тази година Денят на детето се пада именно в неделя, което означава че ще можеш спокойно да се насладиш на празника заедно със семейството си.

 

Поиграй си с храната

Храна - денят на детето

Приготви най-любимата закуска на своя малчуган, а като допълнение украси чинията по креативен начин. Можеш да напълниш чиния с плодове като ги подредиш под формата на усмихнато личице. Хем е забавно, хем полезно!

 

Организирай ден на забавленията

Игри - денят на детето

Ако времето позволява, можеш да заведеш семейството си на пикник в парка или в зоологическата градина. Покани и приятели с деца, за да бъде празникът споделен. Организирай им различни състезания и предизвикателства, за да им подариш ден, изпълнен с емоции.

 

Подари мечтания подарък

Домашен любимец - денят на детето

Децата често мечтаят за някоя играчка или домашен любимец. А Денят на детето е перфектният момент, в който можеш да изпълниш желанието на своя любим малчуган. Можеш да го изненадаш и като поръчаш пъзел с неговото лице – услуга, която се предлага в много фотостудия. Ако пък ти липсва въображение, можеш просто да заявиш на мъника, че днес е специален ден и сам може да си избере своя подарък от магазина за играчки.

Пъзел - денят на детето

Ние ти пожелаваме слънчев празник и ти припомняме, че в крайна сметка най-важни са споделените моменти заедно!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn