Иво Захариев и Милена Златкова играят боулинг за Holiday Heroes

VMWare спечели благотворителния турнир на Празничните герои в Playground Paradise, който се проведе под мотото “Спортувай с мисия“.

 

DSC_0551

 

Снежната покривка не попречи на социално-отговорните компании и посланиците на  Holiday Heroes да сложат начало на великденската кампания. Празничните герои стартираха шестата си поредна кампания с благотворителен турнир по боулинг, в който се включиха единадесет компании – Carlsberg, Градус, Service Lux, Нестле, Creative Lux, VMWare, Trader.BG, Mtel, MusalaSoft, Pepsi и SBTech . На пистите на любезните домакини от Playground Paradise бяха и посланиците на каузата на Holiday Heroes – Милена Златкова, от „Тройка на разсъмване“ по радио Витоша, Ивайло Захариев и съпругата му Миряна, както и мениджърката на Празничните герои – Росица Томова.  Отборът на празничните герои не само се включи в турнира, но изгря с нов талисман – шест месечният Дамян, втора рожба на звездната двойка Ивайло и Миряна Захариеви.

 

DSC_0317

 

Ден по-рано беше изтеглен жребият за турнира, който опредили отборите в двете групи и пистите, на които излизат. В първа група бяха MusalaSoft, Mtel, Градус, ServiceLux, SBTech, Отборът на Holiday Heroes. Втори на пистите се наредиха отборите на Creative Lux, Nestle, Carlsberg, Trader.bg, VMWare и Пепси.

Победител на първият турнир по боулинг на Holiday Heroes стана отборът на VM Ware, който се класира с 569т. На второ място се нареди отборът на MusalSoft с 505т., а с бронзовите медали си тръгнаха Nestle. Четвърти остана отборът на SBTech. Освен купи и медали, на всички финалисти бяха предоставени специални награди от Playground, а победителите получиха по един стек от популярната спортна напитка Gatorade, любезно предоставени от Pepsi.

 

Points_Bowling_bg

 

Всички средства събрани от входните такси на отборите ще бъдат използвани за закупуване на храни и продукти за настоящата кампания „Великден 2015“, чиято цел, отново е да помогне на 5,000 нуждаещи се семейства да се насладят на пълна празнична трапеза.

 

Благодарим на всички участници в турнира. Очаквайте следващите изненади под мотото „Спортувай с мисия“.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn