„Избери, купи, дари” от 1 декември в Kaufland

В трета поредна кампания приятелите ни от Kaufland България показаха, че имат огромни сърца и не са безразлични към хората в нужда. Ето защо те ще бъдат домакини на една от най-мащабните ни акции, с която осигуряваме хранителни продукти за празничните пакети – кампанията „Избери, купи, дари“.

Съвместната ни инициатива стартира на 1-ви декември и продължава до 19-ти декември. По традиция кампанията ще се проведе в четири от търговските обекти на веригата в София:

  • в ж.к. „Младост“, на ул. „Филип Аврамов“ 3
  • в кв. „Банишора“, на ул. „Скопие“ 1
  • на бул. „Тодор Каблешков“ 3
  • в Студентски град, на ул. „Проф. д-р. Иван Странски“ 20.

Всеки делничен ден от от 18:00 до 20:30 ч., а през уикендите между 12:00 и 16:00 ч., на входа на всеки от тези обекти ще има официален доброволец на Holiday Heroes, облечен с тениска на организацията, на когото могат да се дарят закупени от търговския обект продукти. Така, докато пазарувате за себе си, можете да помогнете и на хиляди нуждаещи се семейства, като закупите храни по ваше желание и възможност – брашно, ориз, консерви, варива, паста (макарони), олио и захарни изделия. Важно е да знаете, че доброволците няма да приемат продукти, които подлежат на съхранение при температурен режим.

Всичко за кампанията можете да намерите тук – https://holidayheroes.bg/kaufland2016/ – или да следите на Facebook страницата ни – www.facebook.com/HolidayHeroes.bg/.

Превърнете се в Празнични герои за хиляди семейства в нужда и нека заедно да донесем коледното чудо в домовете им! Очакваме ви!

P.S. От 17-ти до 20-ти декември можете да гледате опаковането на празничните пакети с хранителни продукти и детска играчка онлайн, на живо в канала ни във Facebook.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn