Изключи компютъра и грабвай ските


Включи се в турнира ни по ски между компании в к.к. Пампорово

Феновете на зимните спортове знаят колко е трудно да се разделиш с пистата. Макар и само за няколко месеца. Е, на 23 март, ден след официалното ни сбогуване със зимата, ние от Holiday Heroes те каним с колегите ти в к.к. Пампорово на първия благотворителен турнир по ски. Събитието е част от любимата на всички поредица „Спорутвай с мисия“ и този път е в подкрепа на кампания „Великден 2018“.

Търсим си десет смели отбора от по четирима души, които искат да почувстват олимпийския дух сред уюта на красивата българска природа. Входните такси и спортният хъс са от вас, ние ще осигурим брандиране на екипите ви, целодневна лифт карта и незабравимия шанс да помогнете на хиляди български семейства в нужда, докато летите по ски пистите в Пампорово. Записването продължава до 15 март, а цялата информация е тук: https://holidayheroes.bg/ski/

Любезните ни домакини са осигурили специална изненада само и единствено за участниците в турнира – уникалната възможност да отседнат в луксозния реновиран петзвезден хотел „Перелик“ на ексклузивната цена от 55 лв. за нощувка. Да! 55 лева! Правилно разбрахте… И срещу тази сума получавате закуска, вечеря, ползване на спортната зона и спа центъра, паркинг и естествено – Wi-Fi. Затова, когато се записвате, не пропускайте да посочите, че искате настаняване, за да се погрижим да се възползвате от преференциалните условия.

Всички средства, събрани от благотворителния ни турнир по ски, ще бъдат използвани за закупуване на най-необходимите хранителни продукти, които ще станат част от празничните ни пакети. Те ще бъдат доставени в домовете на хиляди нуждаещи се семейства в цяла България, които ще могат да посрещнат Великден 2018 с пълна празнична трапеза.

Очакваме ви!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn