Изумителна история за непреклонната воля

Щастие Holiday Heroes

Моменти като този на снимката ни вдъхват вярата в доброто у хората!

 

Тук ще те запознаем с историята на 25-годишния Райън Чен, който претърпява тежък инцидент през 2009 година, докато кара своя сноуборд. Лошото падане на момчето води до тежко увреждане на гръбначния му стълб и парализиране от кръста надолу.

 

Днес Райън се придвижва в инвалидна количка, но това не сломява духа му по никакъв начин. Той е изпълнен с енергия и се забавлява като всеки негов връстник.

 

Щастието в очите му може да бъде видяно и на впечатляващата снимка, озаглавена „Щастие“, която обикаля Интернет пространството и вдъхновява хиляди хора по света.

 

Пред Huffington Post Райън разказва, че фотографията е заснета по време на фестивала Outside Lands Music Festival в Сан Франциско, на който той се е „вмъкнал“ заедно със своя приятел Джеймс Маркъс Хъни.

 

Последният стана популярен с документалния си филм „Камерите не са позволени“, който показва всички музикални фестивали от целия свят, на които Джеймс  се е промъквал без да заплаща билет.

 

Преди да се вмъкнат на събитието в Сан Франциско, двамата приятели си говорили, че ще бъде незабравимо, ако тълпата вдигне на ръце Чен, докато любимата му група Young the Giant изпълнява песента „Моето тяло“.

 

„Тялото ми отказва, но аз няма да се предам, защото искам още и още,“ е част от текста на любимото парче на младото момче с воля за живот.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn