Даваме старт на кампания Коледа 2014!

 

Щастливи сме да обявим, че се намираме на прага на петата поред кампания на Holiday Heroes – тази за Коледа 2014. Дойде моментът, в който се чувстваме изключително мотивирани и заредени със свежи идеи, за да успеем отново да стоплим сърцата на 5 000 нуждаещи се семейства.

 

На 1-ви ноември 2014 година официално стартира коледната ни кампания, която ще приключи на 21 декември тази година!

 

На 3-ти ноември отваряме горещата телефонна линия 0885 88 55 55 за записване на хората в нужда, които ще зарадваме за празниците. Записванията ще се случват в делнични дни от 10 до 18 ч. и ще приключат на 30 ноември 2014 година.
geroi
От 4-ти до 17-ти декември пък можеш да ни намериш на територията на супермаркети „Фантастико“ в столицата, където ще събираме хранителни продукти, с които да напълним празничните пакети. Тяхното опакова и доставяне до домовете на нуждаещите се български семейства ще се случи в дните между 18-ти и 21-ви декември, за да им подарим една по-усмихната Коледа!

 

През тази кампания целим да провокираме все повече хора да покажат своята любов в действие за сънародниците си. Точно затова организираме нови благотворителни инициативи.

 

Дари обяд!

 

Отправяме дигитално предизвикателство  всички социално отговорни компании у нас.

 

Идеята е служителите на малки фирми, големи и средни корпорации да дарят сумата, която обикновено отделят за един обяд, на Holiday Heroes.

 

За да покажат доброто, което са направили, те могат да се снимат и да публикуват снимката в социалните мрежи с хаштаг #дариобяд. По този начин ще предизвикат всички хора с добри сърца да продължат нишката, дарявайки символични суми за сънародниците си, които живеят в нищета.

 

Celebrity Challenge

 

Известните личности винаги са били част от инициативите ни, включвайки се в благотворителните концерти или в раздаването на празничните пакети с храна.

 

Тази година решихме да провокираме пет любими български звезди да се ангажират активно в мисията за събиране на средства.

 

Точно затова посланиците на кампанията ще предприемат предварително договорени предизвикателства, които трябва да изпълнят публично, ако успеят да съберат сумата от 1 000 лв. към DMS линията на Holiday Heroes.  Нетърпеливи сме да разберем какво ли ще се случи.

 

Тази Коледа отново ще имаме нужда от подкрепата на хора с добри сърца, които да ни подадат ръка, за да подарим празник на 5 000 българи!

 

Можеш да бъдеш наш доброволец, като попълниш формата тук, или дариш парични средства чрез корпоративно и/или индивидуално дарение на IBAN: BG98UNCR70001521189069, BIC: UNCRBGSF или чрез  SMS с текст DMS GEROI на кратък номер 17 777.

 

Виж кои са първите компании, които подадоха ръка на Holiday Heroes „Коледа 2014“.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn