Започва кампания Великден 2015

Този април за шести пореден път празничните герои на България ще се отправят на своята мисия – да помогнат на 5 000 български семейства в беда! Както знаеш, записването вече започна. До 13-ти март можеш да се запишеш на 0885 885 555  или да препоръчаш хора, до чиито домове да достигнем по време на празниците. Повече информация за горещата линия тук.

 

А сега, приготви се да те залеем с добри новини!

 

love-envelopes

 

Великден 2015 започва с Арт Базар в Sofia Live Club на 7 март, а на същата дата поредицата „Спортувай с мисия“ ще продължи с турнир по боулинг в Playground, Paradise Center (София). От 20 март до 4-ти април отново ще може да дарите продукти лично в магазини в София. На 4 април правим работилница за боядисване на яйца, ден след това се учим как се готвят козунаци. На 20-ти март ще представим и парчето, което RnB бандата BlackStreet посвети на Holiday Heroes.

 

Кулминацията на кампанията е от 6 до 9-ти април, когато ще разнасят празничните пакети по домовете на нуждаещите се. И този път ще предизвикаме звездите в инициативата #НеМеЕШубе, а с пълна пара тече и #дариобяд.

 

Следете ни във Facebook за още горещи новини!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn