Кампанията „Be different. Become a hero!“ продължава и през 2017 г.

Това е най-геймърският ни проект, който реализираме заедно с нашите приятели – лидерите в дистрибуцията на IT продукти ASBIS България и една от най-популярните на пазара марки младежки аксесоари Canyon.

Съвместната ни кампания ще продължи и през 2017 г., по време на която при закупуване на компютърен аксесоар – мишка или геймпад Canyon, ASBIS България ще дарява по 1 лв. за каузата на Holiday Heroes. Всичко за моделите и как можете да ги закупите ще научите тук: https://holidayheroes.bg/canyon/.

  • Чудите се каква компютърна мишка да изберете за дома или офиса?
  • Още не сте избрали геймпад, с който да играете любимите си игри или да зарадвате някого със страхотен подарък ?

Да си празничен герой става все по-лесно благодарение на ASBIS България. Купете своя продукт от кампанията „Be different. Become a hero!“ и се превърнете в герой за семейство в нужда.
Продуктите на Canyon от кампанията можете да купите онлайн или да намерите в търговската мрежа, маркирани с обозначителен стикер. (Виж обектите, от които могат да се закупят продуктите от кампанията ТУК)

Нека покажем, че всеки ден се случват чудеса.
* Всички събрани средства от кампанията „Be different. Become a hero!“ в периода януари – април 2017 г. ще се използват за закупуване на хранителни продукти за кампания „Великден 2017“, за да могат хиляди семейства в нужда да посрещнат празника с пълна празнична трапеза.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn