Младежи намериха професионална реализация, благодарение на "Кариера с кауза"

Кариера с кауза и Holiday Heroes

В събота, 31 май, бяхме част от второто издание на форум „Кариера с кауза“ 2014 в двора на Софийския университет, заедно с още 47 неправителствени организации.

 

Събитието бе открито от усмихнатата телевизионна водеща Мария Силвестър, която познаваме от малкия екран, както и от председателя на сдружение „Ре-Акт“ и организатор на форума – Любен Георгиев. И двамата споделиха истории от своя успешен опит като доброволци в различни инициативи.

Кариера с кауза и Holiday Heroes

Въпреки намръщеното време, десетки млади ентусиасти отделиха от свободното си време, за да посетят форума и да се запознаят отблизо с идеите и предложенията на организациите, в това число и с благотворителната инициатива на Holiday Heroes.

Кариера с кауза и Holiday Heroes

Събитието ни даде възможност да се срещнем с много млади и амбициозни личности, които имат желание да се включат със своите идеи и да бъдат активни. Осъществихме и директен контакт с различни неправителствени организации, с които се надяваме да си партнираме в бъдеще.

Кариера с кауза и Holiday Heroes

Какви са предимствата на доброволчеството, можеш да научиш тук, а ако желаеш да станеш част от нашия доброволчески екип, попълни нашата форма за доброволци

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn