„Книга за джунглата“ събра 1248,33 лв.

Малки и големи преживяха вълнуващото 3D приключение на Маугли, Балу и Багира в „Книга за джунглата“ на Дисни в Cinema City Mall of Sofia в сряда и същевременно помогнаха на хиляди семейства в нужда да посрещнат Великден 2016 с пълна празнична трапеза. Каузата ни събра 1248,33 лв. от продажба на билети за благотворителната прожекция на „Книга за джунглата“, която се проведе с помощта на приятелите ни от Форум Филм България в полза на осмата поредна кампания на Празничните герои.

Сред специалните гости, които подкрепиха благотворителната прожекция, бяха много от посланиците и доброволците на каузата. Сред звездните празнични герои се наредиха Тони, Рут Колева, Преслава Пейчева, Елена Брусарска, Вяра Атова, оперната певица Гергана Николаева, Дара Екимова. Вълнуващото изживяване в омагьосващата джунгла на Киплинг погълна и актрисата от „Под прикритие“ Йоанна Темелкова, волейболния национал Методи Ананиев, един от най-големите български състезатели по културизъм – Слави Горанчовски.

Част от зрителите, закупили билети за специалната благотворителна прожекция, получиха на случаен принцип и оригинални подаръци от филма.

100% от приходите от прожекцията ще се използват за закупуване на хранителни продукти, за да могат хиляди семейтва в нужда да посрещнат Великден 2016 с пълна трапеза. Опаковането и доставката на пакетите започва на 23 април (събота) и продължава до 26 април (вторник), като можете да проследите процеса на живо в нашия YouTube канал.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn