Коледен базар #БъдиДобър: Остави трайнo наследство!

Хуманитарната организация „Inner Wheel Club София“ организира благотворителен базар с любезното домакинство на Bulgaria Mall, в подкрепа на Holiday Heroes. От 11:00 до 19:00 ч. на 10 декември 2017 г., на партерния етаж в Bulgaria Mall организаторите на „Бъди добър – остави трайнo наследство!“ са подготвили забавна програма, арт работилници за деца и куп други изненади.

Коледният базар цели да насърчи хората да бъдат добри и да подпомогне каузата на Празничните герои 5000 семейства в нужда да посрещнат коледните празници по един по-светъл начин. А в същото време, да си припомним и хубавите български традиции и обичаи. На събитието ще има изпълнение на български песни от децата на Искра Милкова от професионално вокално студио „HighLight“ и фондация „Музикални хвърчила“. Ще вземат участие фолклорна формация „Чановете“ и децата от „Dance Academy“. Специално от Елин Пелин ще дойдат малък пианист виртуоз, детска вокална фолклорна формация и деца танцьори. Ще има много игри и забавления, организирани от детски развлекателен център „Play Park Bulgaria Mall“. Наш гост ще бъде и Фифика Георгиева от академия за деца „Светулка“, която ще представи на сцената здравословни рецепти за хранене. Ще завършим програмата с талантливите момичета от трио D’verse.

Освен програма на сцената, ще има и арт работилници за деца – рисунки, оцветяване на фигурки, сурвачки, кукли, коледни играчки и картички, сапуни, гривнички и гердани, тениски.
В благотворителния базар ще се предлагат ръчно изработени предмети от деца и възрастни – свещи, бижута, сапуни, картини, тениски, декорации, книги, канцеларски материали и различни детски играчки. Ще има и фотобудка за забавни снимки.

Сред партньорите на „Бъди добър – остави трайнo наследство!“ са още фотостудио „Foto Mio“, Photoschool.bg, печатница „Magic Outdoor“, „О Plus Ltd. – The Office Company“, онлайн магазин „Мога Йога“, спортни магазини „BUZZ Sneaker Station“, „Анталис България“, сладка работилничка „Voilà“ и други.
Очакваме всички родители и малчуганите им в неделя, 10 декември, от 11:00 часа. За да помогнем заедно на хиляди семейства в нужда, докато си припомняме красивите български традиции. Официална страница на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/325071811235272/

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Inner Wheel е една от най-големите доброволни организации на жени в света, със статут на неправителствена организация в ОOН и представителства в Женева, Ню Йорк и Виена. В момента клубовете по света имат над 103 000 членове в повече от 100 страни.
https://www.innerwheel248.org/bg/
https://www.facebook.com/pg/innerwheelsofia/about/?ref=page_internal

Bulgaria Mall знаят колко е важно времето, което отделяме за пазаруване, да е приятно и лесно организирано. Затова Bulgaria Mall е място, което предлага на своите посетители различно изживяване. http://www.bulgariamall.bg/.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn