Конкурентни компании и звезди играха един срещу друг в първия ден от турнира Спортувай с мисия!

Волейболен турнир Holiday Heroes

Благотворителният турнир по плажен волейбол на Holiday Heroes, който се проведе този уикенд (26 и 27 юли) в столичния Beach Bar на покрива на Serdika Centеr, бе повече от успешен!

 

През първия ден от събитието слънцето ни се усмихна широко и допринесе за позитивната атмосфера по време на игрите.

 

Благотворителността не познава граници и турнирът под наслов „Спортувай с мисия“ събра на едно място единадесет отбора от различни браншови компании, които изразиха своята корпоративна социална отговорност, участвайки в приятелските мачове.

 

В груповата фаза играха тимовете на Mtel, Vivacom, VMWare, Great Wall, Right Rental, Porsche BG, Musala Soft, Градус-1, Advanced Nutrients, Lactima и Nestle Bulgaria.

 

Посланиците на Holiday Heroes също се включиха в състезанието със свой отбор. ТВ звездата Иво Танев, ТВ водещата Ива Екимова, актьорът Ивайло Захариев и строителният предприемач Петрозар Филипов сформираха отбора на звездните празнични герои. Впоследствие Филипов прие доброволно да се прекръсти на Ивозар, за да бъде в тон със съотборниците си „Ивовци“.

 

Стартът на турнира бе поставен от ръководителката на кампанията Росица Томова и бившия български национал по волейбол Евгени Иванов – Пушката. Той изтегли жребий с участниците в отделните групи, като по ирония на съдбата късметът отреди конкурентните компании VM Ware и Musala Soft да играят един срещу друг, което превърна близнаците Странджеви в опоненти на терена. Към тяхната група А се присъедини и Vivacom.

Волейболен турнир - Иво Танев, Ива Екимова, Ивайло Захариев

В група Б бяха разпределени отбора на популярните личности, Advanced Nutrients и Great Wall. Porsche BG, Градус-1 и Lactima сформираха третата група, а Mtel, Nestle Bulgaria и Right Rental бяха изтеглени в група Г.

 

Последва разпределянето на менторите, като всеки един от тях помагаше на две различни компании. Късметът определи Евгени Иванов-Пушката за ментор на Advanced Nutrients и Right Rental. Иван Колев се зае с отборите на Mtel и Градус-1, а Great Wall и Nestle Bulgaria. играха с помощта на Методи Ананиев. Симеон Александров бе ментор на Vivacom и Lactima, а Богомил Аначков – на Porsche BG и посланиците. Стойко Ненчев пък помага на софтуерните компании Musala Soft и VM Ware.

 

Съдии на срещите бяха Йордан Кирчев, Велизар Пашов, Иван Петров, Живко Иванов.

Спортувай с мисия - Holiday Heroes

 

Сред оспорвани приятелски игри на четвъртфинал се класираха: Vivacom, VM Ware, Advanced Nutrients, Great Wall, Lactima, Right Rental, Nestle Bulgaria и Градус-1. За отбора на последните се състезаваха момчета тренирали във волейболните юношески отбори на ЦСКА, което допринесе за успеха им. Няма как да не споменем и огромния хъс, с който ТВ звездата Иво Танев изпъкна на терена, въпреки че не бе играл от цели 25 години. Това обаче не помогна на отбора му, който отпадна през първия ден.

 

Макар очевидното мъжко присъствие по време на игрите, трябва да похвалим и четирите дами, които играха за каузата. Две от тях бяха част от отбора на Porsche BG, третата игра за Great Wall, а Ива Екимова – за отбора на посланиците.

Ива Екимова и Ивайло Захариев

Благотворителният турнир по плажен волейбол се реализира с любезната подкрепа на Serdika Centеr, който предоставиха терен. Pepsi Bulgaria и Lactima дариха напитки, а Ресторанти Victoria – вкусни храни. Danone предоставиха десерти, а Carroten се погрижиха за слънцезащитната грижа на играчите. Благодарим и на фотографите Лили Найчева и Алберт Томов, които отразиха събитието. Снимките от ден първи можеш да разгледаш тук, а от ден втори –  тук.

Спонсори на турнира

Виж  репортажа от втория ден и разбери кой е големият победител в нашия благотворителен турнир! 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn