Крайният ни резултат е: 5149 празнични пакетa!

Четвъртият и последен ден от опаковането и доставката на празнични пакети в кампания „Великден 2016“ завърши. Четири дни неуморните доброволци и празнични герои се трудиха, за да подарят празник на хиляди семейства в нужда от цялата страна. От ранна утрин десетки добротворци опаковаха продукти в склада на “Празнични герои”, любезно предоставен за каузата ни от “Пепси”/”Експресо”. Сред тях бяха и редица популярни лица.

Готовите празнични пакети се товареха и доставяха в домовете на нуждаещите се. През последния ден към стотиците добротворци, които доставяха, се присъединиха и Румен Йончев и Биляна Йотовска. Журналистът от БНТ 2 зарадва с празничен пакет Таня, която е с неврологично заболяване и 100% инвалидност. Таня живее с родителите си, пенсионери. Чаровната фитнес шампионка, която многократно прослави страната ни, озари дома на 72-годишна пенсионерка, която живее заедно с дъщеря си.

В доставката се включиха стотици доброволци с лични автомобили, но разбира се и социално отговорни компании, сред които и „Юнимастърс Лоджистикс“.

Благодарение на големите сърца на всички дарители и доброволци във великденската ни кампания, крайният резултат е повече от вълнуващ – точно 5149 празнични пакета!

Благодарим на всички доброволци, посланици и хора с големи сърца, които осъществиха кампания „Великден 2016“! Вие подарихте на няколко хиляди души надежда и усмивка, с които да посрещнат празника!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn