Кулинарно шоу с Holiday Heroes на Sport Fest

На 19 май по време на Sport Fest в Бургас празничните герои на България спретнаха топ кулинарен кът. Невероятните готвачи Кристиана, Станислав, Николай и Махмуд направиха истинско шоу. И четиримата готвиха на сцената на Sport Fest в подкрепа на каузата Holiday Heroes. Те приготвиха не само вкусно, но и супер здравословно хапване. Ястията се продаваха благотворително и успяхме да съберем 560 лв. за предстоящата кампания на Holiday Heroes.

Кристиана направи чудна плодова салата с хайвер от портокалов сок и шоколадов пудинг от авокадо. Николай представи завидните си умения в италианската кухня, като приготви канелони на Sotelli с червена херинга и кълнове от шафран. Махмуд приготви ориенталски ориз, а Станислав се представи със здравословни сандвичи с пиле и сьомга.

Най-верни приятели на четиримата шефове в кухнята бяха готварските уреди, предоставени от героите от Philips. Хитът в здравословното готвене без мазнина беше тяхната машина Airfryer. Всички готови ястия готвачите презентираха в луксозните опаковки за еднократна употреба Be Best.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn