Лео Бианки помага на Holiday Heroes с гривни 4-chetta

Отскоро Лео е екслузивен представител на италиански дизайнерски хит – гривните 4-chetta. Като официален вносител чаровният италианец дарява част от стойността на всяка продадена гривна. Ето как с всяка закупена 4-chetta 4 лв. отиват директно за подпомагане на Националния център за редки заболявания в Рим, а 2 лв. – за каузата на Holiday Heroes.

Уникалните унисекс аксесоари са с формата на извита по ръката вилица, изработени в различни варианти. Идеята за гривните хрумва на италианския моден дизайнер Лука Паолороси от Анкона, който твори от ранна възраст с вродения си усет за елегантност и оригиналност. Семейната шивашка традиция се предава от поколение на поколение, а създадените от него облекла посрещат изцяло изискванията на италианския елит. Логичното продължение на дрехите са аксесоарите – и така на бял свят се появява и гривната 4-chetta. „Когато съм си представял 4-chetta, съм си мислил за един аксесоар, който представлява квинтесенцията на културата, гордостта и италианския начин на живот”, обяснява Лука Паолороси.

Гривната символизира празничност и удоволствие от добрата и истинска храна, като представя основните ценности на италианската култура. 4-chetta се разпространява само в най-добрите ресторанти и няколко топ бижутерии в света. Съвсем естествено е гривната да се озове и в ресторантите на Лео.

Как да получа своята 4-chetta?
Имате две възможности да се сдобиете с бутиковото бижу.

  • Посетете Facebook страницата на 4-chetta Bulgaria, където можете да изпратите съобщение със запитване за конкретен артикул. Лео лично ще ви отговори.
  • Посетете ресторант Pizza Leo’s il Rustico
    адрес гр. София, кв. Драгалевци, ул „Нарцис 58″

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn