Лео Бианки помага на Holiday Heroes с гривни 4-chetta

Известният майстор-кулинар Лео Бианки е един от най-отдадените Празнични герои. След като обяви официално, че звездният футболен тим – „Отбор на сърцето“ – ще играе благотворително в името на каузата ни, за Коледа 2015 направи едноседмична кампания в пицарията си Leo’s Pizza, по време на която даряваше по 1 лв. от всяка поръчана пица.

Отскоро Лео е екслузивен представител на италиански дизайнерски хит – гривните 4-chetta. Като официален вносител чаровният италианец дарява част от стойността на всяка продадена гривна. Ето как с всяка закупена 4-chetta 4 лв. отиват директно за подпомагане на Националния център за редки заболявания в Рим, а 2 лв. – за каузата на Holiday Heroes.
Уникалните унисекс аксесоари са с формата на извита по ръката вилица, изработени в различни варианти. Идеята за гривните хрумва на италианския моден дизайнер Лука Паолороси от Анкона, който твори от ранна възраст с вродения си усет за елегантност и оригиналност. Семейната шивашка традиция се предава от поколение на поколение, а създадените от него облекла посрещат изцяло изискванията на италианския елит. Логичното продължение на дрехите са аксесоарите – и така на бял свят се появява и гривната 4-chetta. „Когато съм си представял 4-chetta, съм си мислил за един аксесоар, който представлява квинтесенцията на културата, гордостта и италианския начин на живот”, обяснява Лука Паолороси. Гривната символизира празничност и удоволствие от добрата и истинска храна, като представя основните ценности на италианската култура. 4-chetta се разпространява само в най-добрите ресторанти и няколко топ бижутерии в света. Съвсем естествено е гривната да се озове и в ресторантите на Лео.
Ако искате и вие да се сдобиете с уникалното бижу, посетете Facebook страницата на 4-chetta Bulgaria. Ако пък имате въпрос, задайте го на Лео – той обещава да отговори лично на всeки.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn