LION® и „Отбор на сърцето“ се обединиха за звезден футболен мач край Несебър

Nestlè® LION® и „Отборът на сърцето“ се срещнаха в епичен сблъсък с футболните звезди на Бургас на 8 юли в комплекс Harmony Suites, Несебър. В тандем с LION®, предвожданият от Лео Бианки звезден отбор се изправи срещу AllStars Burgas в благотворителен мач, средствата от който бяха дарени на Holiday Heroes.

Двубоят на нашето Черноморие беше само началото на мащабна кампания с обществена значимост, която LION®, Лео и „Отборът на сърцето“ имат амбицията да реализират през този летен сезон.

В унисон с футболните емоции по време на Световното първенство, под мотото „LION® те предизвиква да бъдеш активен“, „лъвският“ бранд стартира инициатива, посветена на младите хора, които обичат да спортуват и да се забавляват на открито. Целта на партньорството е да се осигурят повече възможности за спорт за малки и големи почитатели на Цар Футбол.
„В лагера на „Отбора на сърцето“ настроението беше положително. Нямахме проблеми с контузени играчи и истински вярвахме, че можем да победим силния противник. С LION® разчитахме на феърплей и безпристрастно съдийство“, коментира с усмивка играещият треньор Лео Бианки след епичния сблъсък.

За да нажежат футболните емоции преди полуфиналните сблъсъци, край морето акостираха Лео Бианки, хип-хоп изпълнителят Играта, Монти от Ice Cream, Даниел Златков – българският Роналдо, Иван и Панайот от „Биг Брадър“, Станислав Райчев от MasterChef и певецът Александър Байчев. Футболната надпревара в Несебър ще бъде последвана от мач на 15 юли, когато, отново в „лъвски“ екипи, членовете на „Отбора на сърцето“ ще играят в София. Лео и приятели ще се изправят срещу победителя от летния футболен турнир на Nestlè® LION® – „Подивей за трофей“.
Специална е ролята, отредена на сърцатия отбор от известни личности, който защитава името си, като подкрепя множество благотворителни инициативи.

С мача в Несебър LION® и Лео дадоха старт на един горещ сезон, посветен на спорта и добрите начинания. Кулминацията на съвместния проект ще се осъществи в края на това горещо футболно лято, когато LION® и „Отборът на сърцето“ ще дарят събраните средства за обновяване на спортен терен за обществено ползване.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn