„Мисия „Безопасност“ в подкрепа на Holiday Heroes

Автошкола „Василеви“ организира първото по рода си състезание по пътна безопасност между компании, което освен образователен и практичен характер има и мисия. А тя е да подкрепи каузата на Празничните герои.

„Скоростната“ и благородна надпревара се казва „Мисия „Безопасност“ и ще се проведе на 14 и 15 октомври. С двудневната си програма събитието ще сплоти и обогати знанията на служителите, чиято работа е свързана с транспорт, и екипите им. Първият ден ще е теоретичната част, а вторият — състезателната.

По време на теоретичната част участниците ще се включат в лекции по пътна безопасност и ще се запознаят с най-новите промени в Закона за движението по пътищата. Същинската състезателна част на „Мисия „Безопасност“ е теоретична и практическа. Екипите първо ще покажат какво са научили на теория, а веднага след това — и на практика.
„Мисия „Безопасност“ е нещо повече от състезание, подходящо за тиймбилдинг. То е и интересен начин за опресняване на знанията на работещите в транспортни отдели на големи структури. По интересен и достъпен начин участниците ще научат новостите, ще си припомнят вече забравени правила за движение, а през това време ще подпомогнат и семейства в нужда. Питате се как? 20% от таксата за участие на всеки отбор ще бъдат дарени за кампания „Коледа 2017“ на Holiday Heroes.

Грабнахме ли интереса ви с „Мисия „Безопасност“?  Научете повече тук.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn