Митко Павлов обува токчета

HH_pictorial_DPavlov_2014_11_20

 

„Ще се разходя по Витошка с дамски обувки“, това ни обеща култовият телевизионен и радио водещ. Причината? Той също се включва в нашата звездна поредица #НЕМЕЕШУБЕ. Митко Павлов ще застраши мъжкарското си амплоа при едно условие – ако съберем поне 1 000 лв. от дарения в рамките на една седмица. Средствата ще бъдат използвани в подкрепа на текущата ни и пета поред кампания „Коледа 2014“, когато отново ще подарим храна и продукти на 5 000 български семейства в беда.

 

Може да подкрепите инициативата #НЕМЕЕШУБЕ като изпратите смс с текст DMS Geroi на  17 777. Може да дарите и по PayPal, ePay или банков път, вижте повече тук.

 

До момента в кампанията се включиха Йоана Драгнева, която събра 1 571 лв. и сега ще трябва да се разходи из София облечена като клоун. Радио водещият Драго Симеонов пък ни обеща да изяде 3 люти чушки, ако достигнем целта си.

 

Вижте видео от участието на Митко Павлов в първия турнир по мини футбол от серията „Спортувай с мисия“. Ето какво си говорихме с него, Лео Бианки и Орлин Павлов за спорта, благотворителността и нещата от живота.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn