Млад пианист дари 1276,90 лв. на Holiday Heroes

Талантливият Илия Калоджеро Курто Пелле напълни Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ в петък вечер, 4-ти ноември, в подкрепа на Празничните герои.
Седемнадесетгодишният ученик от НГДЕК посвети първия си концерт на каузата на Holiday Heroes, за да помогне повече семейства в нужда да посрещнат Коледа 2016 с пълна празнична трапеза.

Младият пианист разходи публиката в различни епохи на класическата музика с произведения на Бах, Моцарт, Бетховен, Шопен, Лист, Менделсон, Андрей Стоянов, Чайковски, Рахманинов и съвременни композитори. Специални гости на събитието станаха вокална формация „Елици“ и Формация София на Ямболска хорова школа „Проф. Георги Димитров“.

Почитателите на класическата музика, които уважиха благотворителния концерт на Илия Калоджеро Курто Пелле, помогнаха на Holiday Heroes с лични дарения. А общата стойност на събраната сума възлиза на 1276,90 лв. Всички събрани средства ще се използват за закупуване на продукти за празничните пакети на Празничните герои в кампания „Коледа 2016“.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn