Можеш ли да победиш Отбора на сърцето?

Звездите на България те предизвикват да покажеш спортния си дух и да се изправиш срещу футболния гранд „Отбор на сърцето”, с капитан Лео Бианки.

Преди три години чаровният италианец създаде звездния тим, сформиран от известни личности от българския шоубизнес и спорт, за да дарява средствата, събрани от благотворителните му мачове. Три години отборът на Лео помагаше на младите надежди, които фондация “Димитър Бербатов” насърчава. От миналата година „Отбор на сърцето” повярва и в каузата на Holiday Heroes и обяви официално, че със събраните средства от мачовете си започва да помага на хиляди семейства в нужда да посрещат Коледа и Великден с пълна празнична трапеза.

Всеки футболен фен може да предизвика ВИП звездите на България да участват в благотворителна футболна среща. Заедно с останалите от отбора си можете да премерите сили с тях и да си създадете незабравими спомени, докато помагате на хора в нужда. Ако искате да предизвикате най-звездния отбор на България и да поканите звездните футболисти на вашия терен, нужно е само да се свържете с мениджъра „Продажби“ на Holiday Heroes Венета Станева: +359 (88) 6 494 344, v.staneva@holidayheroes.bg.

Състезателите от „Отбор на сърцето” участват в благотворителни футболни срещи срещу общински, корпоративни, частни, аматьорски и ветерански клубове в цялата страна, а събраните средства се даряват в подкрепа на каузата ни. Футболните фланелки на отбора на Лео обличат Ники Илиев, Мария Илиева, Ваня Пенева, Тома Здравков, Елица Тодорова, DJ Doncho, СПЕНС, IGRATA, Кристо, Алекс Мамалев, Ники Кънчев, Димитър Рачков, 100 кила, Елеонора Манчева, Орлин Павлов, Екатерина Дюлгерова, Симона Пейчева и много други. Стиска ли ти да ги предизвикаш?

Звездите на България са готови да обуят бутонките, за да помогнат на хора в нужда. Направи го и ти!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn