„Мусагеница спорт“ спечели футболния турнир на Holiday Heroes

Томас Лафчис и Методи Деянов връчиха наградите на победителите в третия благотворителен турнир по мини футбол между компании на Празничните герои, а „Отбор на сърцето“ изигра демонстративен мач срещу капитаните на отборите.

„Това е истинският футбол – отдадена игра, борба за победа и феърплей“, категоричен е легендата на българския футбол Томас Лафчис за представянето на участващите отбори в турнира по минифутбол между компании на Holiday Heroes. Шампион в турнира стана отборът на домакините, които спечелиха купата след оспорван финал срещу Red Devil, а бронзовите медали останаха за отбора на Vivacom. Победителите получиха специални награди, осигурени от „Болярка“, Canyon и STR8.

За трета поредна година игрищата на „Мусагеница спорт“ се превърнаха в арена на истински спортен празник за участниците – представители на социално отговорни компании. За двата дни на турнира Pepsi и „Болярка“ осигуриха разхлаждащи напитки, а Aladin Foods – вкусен обяд. STR8 и Leocrema зарадваха всички участници с подаръци, а Nestlѐ подкрепиха състезателите с новите вафли „Мура“. За комфорта и настроението на всички гости се погрижиха Right Rental, които осигуриха техническо оборудване за турнира.

Благотворителните турнири между компании на Holiday Heroes „Спортувай с мисия“ набират все повече популярност заради възможността компаниите да сплотяват екипа си и същевременно да помагат на семейства в нужда. В третия турнир по мини футбол се включиха още отборите на Nestlѐ, LIDL, Societe Generale Експресбанк, Ири Трейд, Advanced Nutrients, Pepsi, In Time, Asbis, Holiday Heroes. Звездният тим „Отбор на сърцето“ с капитан Лео Бианки, който безрезервно подкрепя каузата на Празничнте герои, изигра и вълнуващ демонстративен мач срещу капитаните на всички участващи отбори.

За първи път и националната лига по минифутбол в България с председател Николай Хаджиев официално застана зад каузата на Holiday Heroes. В знак на подкрепа от лигата поставиха логото на Празничните герои на всичките си рекламни материали за сезон 2016/2017 и ще дарят по 1 лв. от всяка картотека за сезона.

Спортните турнири на Holiday Heroes продължават и през ноември с картинг и тенис. Повече информация можете да намерите тук:

Благотворителен турнир по картинг: https://holidayheroes.bg/karting/
Благотворителен турнир по тенис: https://holidayheroes.bg/tennis/

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn