Наш партньор с престижна награда!

Нашите приятели и партньори от TELUS International Europe бяха отличени с престижната награда за ангажираност на служителите ENGAGE. Специалният приз бе връчен на 25-ти февруари на официална церемония, организирана от Международния форум на бизнес лидерите.

telus award

Проектът им Денят на Подкрепа на TELUS беше избран сред 77 други проекти на отговорни компании у нас. Денят на Подкрепа на TELUS е инициатива, която се е провела за втора път през 2014 г. в училището за незрящи деца Луи Брайл в гр. София. Над 500 доброволци, служители на компанията, са обединили сърцата и труда си и са направили основен ремонт на пансиона към училището, подменили са осветителните тела в пансиона и сградата на училището, освежили са дворното пространство. Сградният фонд на училището не е бил ремонтиран от 90-те години. Вижте видео от това прекрасно събитие:


За втора поредна кампания TELUS International Europe подкрепя Holiday Heroes, като отговарят на горещата ни телефонна линия за записване на семейства. Пожелаваме успех на TELUS International във всички социални каузи, които подкрепят!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn