Наш партньор получи престижна награда с разработки за комуникационно-свързани автомобили

Luxoft, водещ доставчик на иновативни IT решения за клиенти в цял свят, спечели признанието „Най-добър интегратор на комуникационно-свързани автомобили за 2015” . Ежегодната наградата е учредена от TU-Automotive – авторитетна информационна платформа за авангардни автомобилни технологии. Призът бе връчен на Luxoft от Тило Козловски – вицепрезидент, анализатор и основател на Gartner’s Automotive Practice. Журито избра победителите в 12 категории измежду 400 кандидатури. Във финалния етап Luxoft се конкурираше достойно с други 12 компании от ранга на Atos, Elektrobit, Qualcomm Technologies, Symphony Teleca Corp.

720x397xLUX2-820x452.jpg.pagespeed.ic.kmkZYQfVU5

В рамките на Конференцията Automotive 2015 на своя демонстрационен щанд Luxoft показа последните си разработки в Human Machine Interface (HMI) и User Experience (UX).

„Развълнувани сме от подобно признание за нашите решения в сферата проектирането на автомобили. Комплексните „от-до” предложения на Luxoft в автомобилния сектор ни позволяват да обслужваме няколко различни пазара като производство на оригинално оборудване (OEM), доставчици от Ниво 1 и 2 (Tire 1 & 2), както и компании с диверсифицирани услуги. Софтуерът в автомобилите става все по-комплексен, а това е предпоставка все повече да се увеличава нуждата от нашия значим опит в разработването, тестването и интегрирането”,

сподели Михаил Биков – директор за автомобилни решения в Luxoft.

Luxoft демонстрира свои решения в областта на автомобилния UX, дизайна на HMI, интелигентните системи за подпомагане на шофьора (ADAS), автономното шофиране и свързаност, включително и:

  • Populus tool  – разработка за оптимизиране на разходите, с адаптивен към пазара HMI дизайн, интерфейс за предлаганите вградени системи
  • AllView  – платформа за свързани коли, включваща интегрирани екрани като дигитални пултове за управление, интелигентни устройства и адаптивен HMI.

„Luxoft се представя забележително в среда от силно конкурентни и динамично развиващи се доставчици. Усилията, полагани с години в съответните проекти, дават своя резултат на етапа „интегриране на разработката”,

каза Роджър Ланктът, асоцииран директор в Global Automotive Practice at Strategy Analytics.

Наградата на TU-Automotive е ценно признание за опита, иновациите и лидерството в областта на свързаните автомобили и технологиите в автомобилната индустрия.

Източник: socialevo.net

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn