„Не е нужно да си голям, за да помогнеш“ с резултат от 897лв.

В края на миналия месец започна кампанията на Holiday Heroes и Scandal Kids „Не е нужно да си голям, за да помогнеш“, в която деца изработваха мартенички и ги даряваха в магазините на марката, за да се продадат, а с парите да помогнат на каузата ни. Малки и по-големи вложиха частица от себе си във всяка мартеничка, а резултатът от добротата им е впечатляваш – 234 продадени мартеници във всички магазини на Scandal, на обща стойност от 897 лв. с ДДС.
Всички събрани средства ще бъдат използвани за закупуване на храни и продукти за кампания „Великден 2016”, за да зарадваме хиляди хора в нужда на празника, като им подарим пълна трапеза.

Сърдечно благодарим на всички, които участваха в изработването и даряването на мартеничките!
Треньорът на ЦСКА Христо Янев; чаровната Златка Димитрова; децата от 112 ОУ „Стоян Заимов“ и от 8 СОУ „Васил Левски“; малкчуганите от ДЦГ „“Чучулига“ , Сдружение „ Дай бабо огънче“ – гр.Перник.

И не на последно място – на Магазини SCANDAL kids, SCANDAL, FUSION, GAS, PEPE JEANS, LIU JO, DESIGUAL, GUESS, YAMAMAY, EMPORIO ARMANI, POLO RALPH LAUREN, GENTLEMAN за това, че отвориха сърцата си и показаха своята „Любов в действие“

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn