Nestle Bulgaria е победителят в турнира по плажен волейбол на Holiday Heroes

Неделя, ден втори от благотворителния турнир по плажен волейбол на Holiday Heroes. Времето бе намръщено, но ние търпеливо решихме да изчакаме появата на първите слънчеви лъчи. Около обяд слънцето се настани трайно на небето, а ние продължихме с четвъртфиналите!

 

Социално отговорните компании Vivacom, VMWare, Advanced Nutrients, Great Wall, Lactima, Right Rental, Nestle Bulgaria и Градус-1 бяха готови за предстоящите мачове.

 

След оспорвани приятелски игри на полуфинал се класираха Vivacom, Right Rental, VM Ware и Nestle Bulgaria.

 

Впоследствие победител в турнира под надслов „Спортувай с мисия“ стана отборът на Nestle Bulgaria с ментор Методи Ананиев. Те успяха да победят волейболистите на Vivacom, които играха с помощта на Симеон Александров. На трето място се класираха  Right Rental, водени от волейболната легенда Евгени Иванов – Пушката.

Волейболен турнир - Holiday Heroes

Българският старши-треньор на италианския волейболен отбор Диатек (Тренто) Радостин Стойчев също дойде, за да подкрепи каузата и обеща да се включи в бъдещи наши инициативи. Певицата Йоанна Драгнева пък ни огря с усмивката си, доказвайки че е наш верен посланик.

Радостин Стойчев и Holiday Heroes

Йоанна Драгнева - жури

Благодарим на всички, които повярваха в каузата на Holiday Heroes! Събраните приходи от благотворителния турнир са на стойност 4 400 лева и ще ни помогнат да закупим хранителни продукти на хиляди семейства в нужда тази Коледа.

 

Това благотворително събитие не би било същото и без помощта на нашите доброволци, като най-малкият от тях бе 17-годишният Борис. Той имаше нелеката задача да следи и записва резултатите.

 

Събитието се реализира с любезната подкрепа на Serdika Centеr, който предоставиха терен. Pepsi BG и Lactima дариха напитки, а Ресторанти Victoria – вкусни храни. Danone предоставиха десерти, а Carroten се погрижиха за слънцезащитната грижа на играчите. Благодарим и на фотографите Лили Найчева и Алберт Томов, които отразиха събитието. Снимките от ден първи можеш да разгледаш тук, а от ден втори –  тук.

Нестле - волейболен турнирСпонсори на турнира

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn