NIK грабнаха златните медали

DSC_0123

Седем социално-отговорни компании и много посланици на каузата ни се включиха в първото благотворително състезание по картинг на Holiday Heroes – „Спортувай с мисия“ на пистата на Sofia Karting Ring. 

Златните медали спечели оттборът на NIK, който се класира със средно отборно време от 00:48:474.  Среброто отиде при SBTech, а бронзът  при Епам. Отборът ни от Посланици, в който бяха Евгени Иванов – Пушката, Александра Жекова, Лео Бианки, Елеонора Манчева и Павел Владимиров остана на четвърто място.

DSC05778s

Четирима от най-добрите в света на високите скорости в България станаха ментори на отборите и им помагаха да победят. Николай Върбицалиев, първият български пилот участник във Формула БМВ и шампион на България по картинг, както и домакин на събитието, бе ментор на отборите на NIK и SBTech. Осемкратният рали шампион България – Димитър Илиев, подготвяше за излизане на пистата отборите на TELUS International и Lidl. Отборите на Посланиците и OpenIntegra отидоха при Ангел Караньотов – четирикратен европейски шампион по супермото. Жребият отреди Крум Дончев, четирикратен рали шампион на България,  да бъде ментор на отборите на Епам и Vivacom.

turnir

След състезанието менторите споделиха, че менторската корона не е лека, но е страхотно изживяване и биха го направили отново.

Всички участиници в състезанието по картинг получиха спортни раници от Sport Vision. На отборите, класирали се в челната тройка, бяха отредени специални награди от Porsche design, предоставени от Cosmetic Plus. Любезните домакини на състезанието – Sofia Karting Ring осигуриха специални награди за победителя от турнира – NIK. За доброто настроение и атмосферата се погрижиха и Lidl, които осигуриха храни и напитки за всички гости на събитието.

Класиране – резултати:

Място

Отбор

Резултат (най – добро осреднено отборно време)

1

NIK

00:48:474

2

SBTech

00:50:880

3

Епам

00:50:526

4

Отбор Посланици

00:49:111

5

TELUS International

00:50:842

6

OpenIntegra

00:51:894

7

Lidl

00:51:599

8

Vivacom

00:51:197

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn