Нови приятели ни подкрепят

С малки, но сигурни стъпки се доближаваме до целта на Великденската ни кампания – да зарадваме с хранителни продукти 5000 българи в затруднено положение. Сигурни сме, че ще постигнем нелеката задача, която сме си поставили, тъй като получаваме непрестанна помощ и разбиране от социално отговорни компании.

Smart Communications

Компанията „Smart Communications“ отново ще докаже своята социална отговорност като направи щедро дарение за каузата. Освен това, служителите на фирмата ще се превърнат в празнични доброволци и ще участват в опаковането и разнасянето на пакетите до нуждаещите се. Подкрепата им определено е безценна!

 

Благодарим и на „mail.bg“, че се превърнаха в посланици на каузата ни, като напълно безплатно публикуваха наши банери на техния сайт!

 

Рекламната агенция „DMD Consult” също ни помага да достигнем до повече хора с предоставянето на безплатни билбордове на Holiday Heroes. Искаме да благодарим и на агенция „J-Point“, които също се запалиха по инициативата и ни помагат с винили за билбордове.

 

Компанията „PALOD 1999” е друг наш верен приятел. Те подариха тениски с логото на Holiday Heroes, с които момчетата от волейболен клуб „ЦСКА“ ще излизат преди всеки свой мач до края на сезона.

ЦСКА Волейбол

„Mmoney“ също ни оказват огромна подкрепа, тъй като ни предоставят по 1 лев от всеки одобрен кредит, които издават.

 

Служителите на „Siemens България“  доброволно ще участват в закупуването на хранителни продукти и доставянето им до домовете на семействата, които ще зарадваме.

Siemens

Веригите магазини „Фантастико“ и „МЕТРО“ се превърнаха в наши истински приятели, и ни предоставят територия, на която да събираме хранителни продукти, за да напълним празничните пакети.

 

“Mall of Sofia” също решиха да ни помогнат и в една специална събота ще организираме благотворително боядисване на яйца на територията на търговския център. Очаквайте повече информация съвсем скоро!

 

Признателни сме и за помощта на “Great Wall Bulgaria”, които за втора поредна година показват загриженост за страдащите българи. Те ще предоставят автомобили, с които да доставим всички продукти до домовете на 5000 семейства!

Great Wall и Holiday Heroes

Сигурни сме, че все повече компании ще осъзнаят значимостта на каузата ни и ще се включат към нашия списък с приятели. Всяка помощ е от значение – най-важни са любовта и желанието, които влагаме!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn