Официална премиера на видеото на Дрескод Усмивка

HH_collage_v5_800x800

На 2 декември от 19,30 ч в Bedroom Premium Club е официалната промоция на видеото към новия химн за коледната кампания на Holiday Heroes. Зареждащото видео към песента „Дрескод усмивка“ на Тони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг – Lexus ще покаже предколедното настроение, заразното благо да правиш добро и много широки усмивки! На премиерата на видеото ще участват като гост-изпълнители и Дара Екимова, Теди Кацарова, Вики Терзийска и New X Dance Group.

Песента е първият коледен подарък на празничните герои, който им направиха Тони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг – Lexus със съвместната си песен – „ Дрескод усмивка“. Васил Чергов е автор на музиката и аранжимента, а заедно с Лексъс са автори на текста.

В мейкинга на клипа се включиха десетки хора, които дадоха всичко от себе си напълно безвъзмездно, за да може коледната нощ да бъде вълшебна за хиляди семейства. „Дрескод усмивка“ бе заснет в уютните Zoom Box Center и Villa Victoria – Ловен Парк. Видео е заснето и режисирано от екипа на New Generations Arts – Павел Пенчев и Евгени Тодоров. Те осигуриха и нужното техническо оборудване, а PRO Camera Rental предоставиха осветление за заснемането на продукцията. Визията на изпълнителите беше поверена на стилистката Тони, която направи вдъхновяващ аутфит с дрехите на Pepe Jeans. За безупречния външен вид на артистите се погрижи и топ-коафьорът и гримьор Слав. За реализацията на видеото помогна и Вили Боршукова, която е инициатор на Асоциация за превенция на рака „Промени живота си сега!”

„Дрескод усмивка“ е изцяло благотворителен проект! Всеки замесен е работил напълно безвъзмездно и в името на каузата на Holiday Heroes, за което благодарим от сърце.

 

Певицата Тони бе част от посланиците на Holiday Heroes и миналата година, когато раздаде пакети с хранителни продукти на хора в нужда. Чуйте нейния сингъл „Любов“ , който озвучи кампанията миналата Коледа.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn