Опаковането и доставките на пакети започнаха

Навръх Лазаровден, 23 април, започна празничото опаковане и доставка на пакети за Великденската кампания на Холидей Хироус. В 8:30 сутринта над 50 доброволци се заеха с опаковането в логистичния център на Pepsi/ Експресо, за да може след това пакетите да бъдат доставени директно до домовете на нуждаещите се.

Само през първия ден на акцията бяха доставени над 1000 пакета, както в София, така и извън столицата.

Сред посланиците на доброто през първия ден се включи певицата Йоанна Драгнева. Тя достави празничен пакет на Жулиета – вдовица, която живее сама и единствените средства, на които разчита, е пенсията й от 145 лв. Тъй като Жулиета не можа да приеме лично пакета си, Йоанна остави подаръка на нейните съседки и приятелки – 101-годишната баба Надежда и баба Людмила.

След като цяла сутрин опакова в склада, доброволецът ни Явор достави пакети до семейства в нужда. Част от семействата, които посети бяха това на Георги Чернев и съпругата му, които са незрящи. Както и дома на сем. Ницови – прекрасна двойка, която се обича и подкрепя от 21 години. Г-н Ницов е болен от множествена склероза, а съпругата му е личен асистент.

Доставката на празнични пакети ще продължи до 26 април, като процесът по опаковане може да се гледа на живо в YouTube канала на Холидей Хироус. Всички новости около Великденската акция следете и на Фейсбук страницата ни.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn