Празнични герои донесоха коледни чудеса на Игнажден

Орлин Павлов, Ани Михайлова, Христо Янев и Сашо Кадиев зарадваха семейства в нужда с пълни пакети с хранителни продукти.

 

Вече трети ден доброволци и посланици опаковат и доставят пакети, с които да помогнат на хиляди семейства в нужда да посрещнат Коледа с пълна празнична трапеза. На Игнажден, в празнични герои за няколко семейства се превърнаха Орлин Павлов, Ани Михайлова, Христо Янев и Сашо Кадиев.

 

Христо Янев посети дома на Николай и съпругата му Катя. Ники се оказа и голям фен на ЦСКА, но за съжаление футболистът не можа да се срещне с него. Съпругата му Катя, посрещна Христо с просълзени очи – от няколко дни съпругът и е в болница, но в същото време тя не може да скрие вълнението от посещението на футболиста, който и поднесе празничен пакет с хранителни продукти.

 

Hristo Yanev

 

На Игнажден, Орлин Павлов и Ани Михайлова бяха първите, които влязоха в дома на Светла – майка на момче и момиче, болни от церебрална парализа и епилепсия. Бащата работи като охрана, а Светла се грижи денонощно за децата си.

 

Orlin i Ani

 

Актьорът Александър Кадиев пък поднесе празничен пакет на осемдесетгодишната  Добринка. Синът й има тежка форма на рак, а дъщеря й, която е била с детска церебрална парализа, е починала скоро. Да види Сашо Кадиев на живо, беше истинска изненада за Добринка, която изпрати актьора с широка усмивка и заръка за поздрави на Катя Евро.

 

Sasho Kadiev

 

Следете всичко за коледната кампания на Holiday Heroes във Facebook и на официалния ни сайт.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn