Празничните герои сбъдват коледно чудо

Звезди опаковаха и разнасяха празничните пакети на Holiday Heroes заедно с доброволци още в първия ден от заключителната фаза на кампания Коледа 2014.

 

Ако за някого четвъртък, 18 декември, е бил обикновен ден, то за стотици българи той се превърна в момента, в който всичко друго беше загърбено за сметка на една добра мисия – кампания Коледа 2014 на Holiday Heroes. Сутринта започна със стотици доброволци, които опаковаха хранителни продукти в склада, който Bers Logistics бяха предоставили безвъзмездно на героите. Сред десетките усмихнати доброволци, които опаковаха празничните пакети бяха актьорите Иво Тончев и Ивайло Захариев, както и инициаторът на Holiday Heroes – Майкъл Струмейтис.

 

 

Няколко часа по-късно по адресите на нуждаещите се тръгнаха и първите автомобили, сред които и бус за пострадалите от наводненията семейства в Мизия. В доставянето на празничните пакети се включиха и част от посланиците на Holiday Heroes. В първия ден на кампанията, семейства в нужда посетиха певицата Тони и волейболистът Евгени Иванов – Пушката. За да оставят празничен пакет, те посетиха младо семейство с две деца с увреждания, чиято баба също живее с тях. Ива Дойчинова и Иво Тончев пък зарадваха самотна майка на четири деца, най-голямото, от които със сериозни проблеми. При Гергана – самотна майка със син инвалид на 22 години, отиде певицата Анелия.

 

 

Празничните герои продължават своята мисия с пълна сила! Следете във Facebook и на официалния сайт.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn