Виж кои са празничните герои в българския бизнес, които ще спортуват с мисия

Футболен турнир

Този октомври ще докажем за пореден път, че „Да спортуваш е забавление, да помагаш е удовлетворение, да си герой е вдъхновение!“ 

 

Доказателството ще бъде нашият втори благотворителен турнир за компании, част от поредицата спортни събития „Спортувай с мисия“, които Holiday Heroes организира.

 

На 11-12 октомври на закритите игрища на „Мусагеница Спорт“ футбол ще играят представители на социално отговорни компании у нас, някои от които дори конкуренти в своя бранш.

 

Записването на отборите приключи на 25-ти септември и вече знаем кои празнични герои ще видим на игрището. Това са Unicredit Bulbank, BNP Paribas Personal Finance, Smart Communications, Max, Great Wall, HP, Kammarton, Asicdepot, Vivacom, Unimasters Logistics, СИБАНК, Mtel, Bella, NetInfo, Generalli, BFashionPepsi, Мусагеница СпортRed Devil Catering, NIK, Advanced NutrientsЛео Бианки и Отборът на сърцето.

 

Всички те се включват в нашия турнир като заплащат такса за участие на стойност 600 лв., а приходите от благотворителното събитие ще бъдат използвани в подкрепа на петата поред кампания на сдружението – тази за Коледа 2014.

 

Кампания

Идната зима отново ще донесем щастие на 5 000 нуждаещи се български семейства, като им подарим вкусни хранителни продукти за едни по-достойни празници!

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn