Празнични геройства на Цветница


Константина Живова, Гергана Николаева и Тони станаха доброволци и доставиха празнични пакети на семейства

Днес е вторият ден от кампания „Великден 2017“ на Holiday Heroes. Празничните герои отново са навсякъде, за да помогнат на хиляди семейства в нужда да посрещнат Възкресение Христово с пълна празнична трапеза.

Неуморни доброволци пълнят пакети с продукти от сутринта. Близо четиринадесет ще е общият брой на продуктите във всеки от пакетите, с които ще зарадваме семействата. Във всеки пакет те ще открият основни храни, салам, безалкохолни, кафе и традиционния козунак. На Цветница от склада на Holiday Heroes ще излязат повече от 1500 пакета, които ще достигнат до семейства в цяла България. Днес пакети ще получат в село Муселиево, гр. Шумен, гр. Нови Пазар. В празнични герои ще се превърнат и приятелите ни от сдружение „Елисей“, които ще зарадват стотици семейства в Източните Родопи.

Празнични герои са и нашите посланици на доброто, които доставиха пакети до домове на семейства. Водещата на предаванията „Днес“ и „България сутрин“ по телевизия Bulgaria ON AIR,
Константина Живова, достави пакет в дома на Хриса. Тя е безработна, пенсионер по болест. Живее в таванско помещение заедно с приятеля си, който също е пенсионер по болест. Издържат се от пенсиите си. Хриса продава стари книги, за да си помагат финансово. Гергана Николаева и Тони пък посетиха дома на 45-годишната Елена, която се грижи за болния си от детска церебрална парализа син.

Кампанията по опаковане и доставка на празничните пакети за „Великден 2017“ продължава до 11 април. Всеки ден празничните герои ще опаковат пакети в логистичния ни център и с помощта на хиляди доброволци ще ги доставяме го домовете на хиляди семейства в нужда из цяла България. Процеса на опаковане можете да следите на живо в канала ни в YouTube или на Facebook страницата ни.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn