Празничните герои доставиха 5277 пакета

Holiday Heroes опаковаха и доставиха рекорден брой пакети за Великден

Повече от 60 фирми, близо 400 доброволци и над 20 медии превърнаха кампания „Великден 2017“ в най-успешната великденска кампания на Holiday Heroes до момента с рекорден брой празнични пакети, в почти всеки от които имаше по 14 хранителни продукта. С дарените средства, продукти и време, те осигуриха 5277 празнични пакета с хранителни продукти, които достигнаха до семейства в нужда в цяла България, за да зарадват с пълна празнична трапеза повече от двадесет хиляди българи.

След великденската ни кампания сме убедени, че корпоративното доброволчество тепърва ще се развива в България. 65 служители от „Брейктайм“ доброволстваха при подготовката на пакетите преди старта на кампанията, а екипът на Viva Credit се включи на поточната линия по време на опаковането. Повечето от служителите за пръв път участваха като доброволци, но вече с нетърпение очакват коледната кампания, за да помогнат отново.

Безброй акции и инициативи донесоха успех на великденската кампания. Едни от най-вълнуващите бяха спортните турнири между компании от серията „Спортувай с мисия“, допринесли за набирането на финансови средства, което служителите съчетаха с тим билдинг, игра на боулинг и с картинг. Музикалната изненада, която поднесоха Ненчо Балабанов, Павел Владимиров и Милица Гладнишка, влизайки в образите на световни звезди по време на ретро партито на Holiday Heroes, заедно с благотворителния концерт, който Илия Калоджеро Курто Пелле от НГДЕК организира съвместно с други национални гимназии, също спомогнаха за успеха на каузата ни. Индивидуалните кампании с Canyon, Viva Credit и AVIEL Hand Made също осигуриха средства за закупуването на голямо количество продукти за празничните пакети. Огромна помощ за реализирането на великденската кампания оказа и акцията „Избери, Купи, Дари“, по време на която клиенти на „Кауфланд“ даряваха закупени от търговския обект продукти.

От името на целия екип на Holiday Heroes и най-вече – от името на хилядите семейства в нужда, до които достигна вашата помощ – благодарим ви!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn