Празничните герои доставиха повече от 6000 пакета

Втори ден доброволци на „Холидей Хироус“ опаковат и доставят празнични пакети. Още в ранната сутрин в пълненето на пакетите с хранителни продукти се включиха над 60 души, за да зарадват семейства в нужда в цяла България.

В опаковането участваха куп популярни лица, които точно като джуджетата на Дядо Коледа опаковаха пакети на поточната ни линия. За първи път към редиците на празничните герои се присъедини и чаровното младо семейство Петканови – Дани и Александра. Двамата цяла сутрин подготвяха пакети, а след това продължиха да помагат и с доставките. Те посетиха дома на Ирена, която е пенсионер по болест и майка на 11- годишно момче със здравословен проблем. Ирена живее със съпруга си, който неотдавна е претърпял операция вследствие на трудова злополука, както и с родителите си – също пенсионери по болест.

За първи път в кампанията се включиха още „Мис Плеймейт 2016“ Маги Бадер и победителят от Big Brother: Most Wanted – Джино. И двамата опаковаха празнични пакети за нуждаещите се семейства, а в следобедните часове Маги се включи и в доставката. Тя посети дома на Василка – майка на две красиви близначки на 9 години. Едното момиченце е с детска церебрална парализа и има нужда от постоянна рехабилитация, за да може да се движи. Процедурите му са много скъпи и родителите едва успяват да ги покриват. Заради разходите около рехабилитацията се налага всеки месец да преживяват с доход от около 750 лв.

В доставката се включиха и други верни приятели на каузата ни и наши Празнични герои – футболистът Христо Янев, който неотдавна издаде първия си роман, и певицата Теди Кацарова. Христо Янев посети дома на Тодорка, майка на четири момчета. Тя живее със съпруга си, майка си и четирите деца в малко жилище в София, като всички се издържат със заплатата на съпруга ѝ. Теди Кацарова посети дома на Любов, придружена от талантливия музикант Живко Василев.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn