Празничните герои отпразнуваха любовта на галавечеря

Галавечеря в чест на празничните герои и тяхната подкрепа в помощ на 5000 нуждаещи се българи се проведе на 8-ми април. Събитието се състоя със съдействието и перфектната организация на изискания ресторант „Рубаят“.

 

Звездни посланици, представители на социално отговорни компании и добросърдечни доброволци бяха наши специални гости.

 

Почетният консул на Хашемитско Кралство Йордания д-р Хасан Бармауи, водещите Мира Добрева, Милена Златкова, и Марта Вачкова, актьорите Йоана Темелкова,  Ивайло Захариев, Деян Донков и Катето Евро, изпълнителите Йоанна Драгнева, Ирра, Тони, Светльо Къслев, Рут Колева и Теди Кацарова, Quatro Quartet, гимнастичката Силвия Митева, примабалерината Маша Илиева и много други лица от шоубизнеса ни удостоиха с присъствието си.

Галавечеря ресторант "Рубаят"

За приповдигнатото ни настроение се погрижиха любими български звезди. Примабалерината Боряна Петрова, децата от балетна школа „Маша Илиева“, детска вокална група „Щурчетата“, Силвия Митева, Quarto Quartet, Grace on Air, Рут Колева, Тони и Светльо Къслев, Йоко Захариев и Теди Кацарова ни подариха свои изпълнения на празничната сцена.

Галавечеря Holiday Heroes

По време на събитието организирахме и благотворителен изложба, на която в продажба бяха пуснати предмети, дарени за каузата от социално отговорни фирми и личности.

 

Някои от гостите ни напуснаха залата със следните предмети:

 

*Мобилен телефон Samsung Galaxy La Fleur Trend, любезно предоставен от M Tel.

 Самсунг Mtel

*Парфюм от лимитираната серия на Guerlain Idylle, дарен от приятелите ни от Cosmetic Plus

 Парфюм Guerlain Idylle

*Изискано червено вино „Рубаят“ с автографи от неповторимата Мария Илиева и легендарните „Сигнал“, подарено от Винекс Преслав

Артикули ресторант "Рубаят"

*Уникални стъклени бижута, изработени от талантливата Ева Пашев

 Бижута от Ева Пашев

*Ръчно декорирани яйца от нашия шарен уоркшоп за звезди и семейства.

Галавечеря - боядисани яйца

По време на нашата специална галавечеря отпразнувахме любовта в действие, но освен това успяхме да съберем сумата от 5300 лева, с която ще закупим хранителни продукти за един по-светъл Великден за хиляди българи в нужда.

 

Но това събитие нямаше да се осъществи без помощта на всяка една компания, която ни подава ръка. Изключително благодарим на нашите скъпи приятели от списание EVATelelinkM TelRight Rental и Cosmetic Plus.

 

Признателни сме и на всички наши партньори и спонсори, които безкористно помагат чудото на Holiday Heroes да се случи! Вие сте истински празнични герои!

 

Виж снимки и видео от събитието! 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn