Празничните герои празнуваха успеха на кампания „Великден 2017“

Звездни посланици се събраха на партито на Holiday Heroes. Иво Танев, DIA, Тони и Гергана Николаева направиха щур купон с поп, опера, народна музика и drum & bass.

Куп доброволци и партньори на Holiday Heroes се събраха в столичния club ONYX , за да се поздравят и отпразнуват успеха на кампания „Великден 2017“. Holiday Heroes Spring Party събра и много родни знаменитости, посланици на каузата, които са част от организацията и я подкрепят безрезервно.

Сред специалните гости на партито бяха дългогодишните празнични герои прима балерината Маша Илиева и едно от любимите лица от малкия екран – Павел Владимиров, който дойде в компанията на друг герой, също част от каузата – Борислав Комсийски. Този Великден Павел, заедно с колегите си Ненчо Балабанов и Милица Гладнишка направи благотворителен концерт в подкрепа на Holiday Heroes, с който помогнаха за достигането на рекордния брой от 5277 пакета за този празник. Holiday Heroes Spring Party посети и друг посланик на доброто – красивата сексоложка Наталия Кобилкина, придружена от половинката си.

Част от многобройните спортисти – празнични герои, също се включиха в празненството на Holiday Heroes. Волейболистът Методи Ананиев посети събитието заедно с чаровната си съпруга и дъщеричката си. Многократният рали шампион на България Димитър Илиев също беше с красивата си съпруга, а компания им правиха други отдадени на каузата празнични герои с гориво в кръвта – шампионът по мотокрос Ангел Караньотов и половинката му Ива Русинова. Звездата от „Сървайвър“ Станислав Илиев – Финдо и един от най-титулуваните родни културисти, Слави Горанчовски, също се включиха в партито.

Динамична и неочакванa програма бяха подготвили за всички празничните герои и посланици на каузата DIA, Тони, Иво Танев и Гергана Николаева. Иво Танев стартира с уникално живо изпълнение на „О, sole mio“, а веднага след него младата и талантлива изпълнителка DIA разтърси с уникалните си парчета „Егея“ и „Вено Невено“, които съчетават българска фолклорна музика и дръм-енд-бейс. Тони за първи път на живо представи последната си песен „Презареждане“ и припомни едни от най-големите си хитове „Както преди“ и „Всичко било е насън“ – песен в дует с оперната певица Гергана Николаева. Гергана прикова вниманието на всички с невероятните си изпълнения на „Кармен“ и „Ададжо“.

Снимки и видео от Holiday Heroes Spring Party можете да разгледате на официалната ни страница във Facebook.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn