Променяй света, докато снимаш

По пътя към добротата, се срещнахме с Ивелин Моллов – млад и вдъхновяващ предприемач. Ивелин е един от създателите на Volofy – мобилно приложение, което подпомага социални каузи чрез снимки. Потребителите на приложението правят снимки на определена тематика и ги споделят с техните приятели във Facebook. Holiday Heroes е първата благотворителна кампания, която Volofy избра, за да стартира приложението. Последователите на Holiday Heroes могат да правят снимки на тема “Великден”. Срещу всяка снимка Volofy ще дарява по 1лв., за да закупим хранителни продукти за семейства в нужда.
Ивелин с екипа на Volofy

Как се роди идеята за Volofy?

Volofy се роди, защото искахме да предоставим на хората алтернативен начин да помагат на добри каузи. Всеки един от нас има приятели във Facebook и бизнесите плащат, за да могат да рекламират пред тях. Volofy предоставя възможност на бизнесите да даряват за добри каузи, вместо да плащат за реклама, и да получават дори по-добри резултати от традиционния маркетинг.

 

Защо избра да включиш Holiday Heroes като социална кауза?

Заради ясната и чиста цел, прозрачността и готиния екип, който стои зад всичко това.

Меню на app Volofy

Как виждаш бъдещето на Volofy?

Много подкрепени каузи, като тази на Holiday Heroes. Много щастливи хора, от това че помагат чрез снимките си. Както и много доволни бизнеси от този нетрадиционен начин за маркетинг.

 

Какви са предизвикателствата пред бизнеса и каузите в днешно време?

Бизнесите и каузите не осъзнават, че могат да си бъдат взаимно полезни. Стартирахме Volofy, за да поправим това.

 

Как да използваме технологиите, за да вдъхновяваме хората около нас?

Като показваме как чрез технологиите можем да правим промени отвъд виртуалния свят.

 

Инсталирай Volofy за Android сега и сподели твоите снимки на тема “Великден”. Със събраните средства ще закупим хранителни продукти, които ще стигнат до домовете на хиляди нуждаещи се семейства.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn