Right Rental отново шампиони по плажен волейбол

DSC06935

Евгени Иванов – Пушката и Иван Колев откриха благотворителния турнир на Holiday Heroes, в който участваха 20 отбора на социално отговорни компании.

На 30 юни празничните герои на България отново събраха волейболните асове в българския социално отговорен бизнес в турнир под наслов „Спортувай с мисия“. За четвърта поредна година домакин на плажните волейболни страсти беше Добромир Лазаров, който посрещна двадесетте отбора на компаниите и приятелите на Holiday Heroes на откритите игрища в Божурище.

Начало на турнира даде бившият национал Евгени Иванов – Пушката, който изтегли и жребия за състезанието. След оспорвана „битка“ първото място отиде отново при тима на Right Rental. На второ място останаха Pontica Solutions, следвани от VMware. Те бяха наградени лично от един от най-успешните ни волейболисти, състезавал се в редица европейски първенства – Иван Колев. Освен сребърните медалисти Pontica Solutions, в състезанието с кауза кампания „Коледа 2018“ за пръв път се включиха отбори и на Paysafe, GTT, City Express и PROS. Щастливи сме, че отново видяхме в действие и тимовете на „обичайните заподозрени“ InTime, UPS, Advanced Nutrients, Bayer, Visteon, Vivacom, KPMG, DB Schenker, BBDO, Bright Marketing Research и Lidl.

Това издание на „Спортувай с мисия“ беше подкрепено от 2sport4life, които организираха специални тренировки „Body Transformer“ за гостите на турнира, тренировки за деца „Детето чудо“, както и такива за майки с бебета от Лилия Сураджиева Райков. Обядът беше поверен на нашите приятели от Domino’s Pizza. „Лактима Балкан“ и трапезна вода Savina от своя страна се погрижиха играчите да са не само добре хидратирани, но и турбо свежи. Всички участници получиха подаръци от STR8 , B.U., Bioten, Carroten и IVB Cosmetics. Победителите вдигнаха купата, подарък от „К и К спорт“, и получиха вкусни чипсове от Roger’s.

Благодарим на всички за доверието и подкрепата, с които се набраха 14 650 лв. за каузата ни хиляди семейства в нужда да посрещнат Коледа 2018 с пълна празнична трапеза.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn