Right Rental вдигнаха купата по волейбол

DSC_0143

Евгени Иванов, Методи Ананиев, Николай Николов и шампионките по плажен волейбол Симона Николова и Йоана Николова станаха ментори в турнира.

21 отбора, представители на социално отговорни компании, се включиха в четвъртия пореден турнир по плажен волейбол на Holiday Heroes. Традиционно турнирът се проведе на игрищата на SportVolley в гр. Божурище, с любезното домакинство и безрезервната подкрепа на Добромир Лазаров и Sport Volley. Целта на всички герои отново беше една – да спортуват с мисия и хиляди семейства в нужда да получат празнични пакети за предстоящата Коледа.

DSC_0520

Шампион в благотворителния турнир между компании стана отборът на Right Rental. В оспорвана игра той успя да спечели финала срещу Vivacom. “Вече четири години участваме. Първата година се класирахме на четвърто място, после на трето, миналата година спечелихме сребърните медали, а тази вдигнахме купата. Догодина трябва да защитим титлата“, сподели капитанът на победителите Евгени Момчилов. Бронзови медалисти станаха VMware, а четвърти останаха Visteon. Победителите получиха като специални награди комплекти от  STR8 и „Болярка“. В турнира участваха още отборите на Advanced Nutrients, Nestle, Vayant, DB Schenker, PPD България, Fadata, Bright Marketing Research, Софийска вода, In Time, Lidl, BBDO Group и KPMG. Всички те получиха подаръци от Wash&Go, Denim, Carroten. Входните такси, събрани от отборите, ще се използват в кампания „Коледа 2017“.

DSC_0180

Нивото на турнира се повишава с всяка изминала година, още повече, че отборите се увеличават. Някои от участниците се представят и много професионално“, коментира един от най-отдадените Празнични герои и ментор в турнира, бившият волейболист Евгени Иванов. За пореден път в турнира се включи и друг професионалист и национален състезател – Методи Ананиев, който помагаше на участниците със съвети и тактики през целия ден. За първи път ментори на Holiday Heroes станаха националният състезател Николай Николов и шампионките по плажен волейбол Симона Николова и Йоана Николова. „Щастлив съм, че съм част от турнира. Няма как да е друго, след като целта ни е да помогнем на хора в нужда. А успяваме да си направим и чудесен спортен празник днес“, сподели емоциите си от събитието Ники Николов.

Благотворителният турнир по плажен волейбол между компании е част от спортната серия на Holiday Heroes „Спортувай с мисия“. Събитието се организира с любезната подкрепа на приятелите ни от Right Rental и Office 1 Superstore. Вкусно хапване и разхладителни напитки за всички състезатели осигуриха Lidl, Leo’s pizza, Балкан Lactima, Pepsi, Boliarka. Благодарим на всички за всеотдайната подкрепа!

Благотворителният турнир по плажен волейбол между компании получи и безрезервната подкрепа на медийните ни партньори от BGvolley.com, Novini.bg, Sportal.bg, Хайлайф.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn