Рожденичка дари 420 лв. на Holiday Heroes

Едно младо българско момиче реши да отпразнува своя рожден ден по нестандартен начин – целият празник премина под надслова на благотворителната кауза на Holiday Heroes. Боряна и нейните приятели се превърнаха в празнични герои за много семейства в нужда, като заедно събраха сумата от 420 лв.

„Още миналата година реших, че ще бъде по-лесно за всичките ми приятели вместо да се чудят какво да ми подарят, просто да събера по нещо от всекиго – било то някакъв предмет или пари. Така проучих Holiday Heroes и видях, че всичко е много прозрачно, няма скрито-покрито и е лесен и атрактивен начин хем ние да си направим купона, хем да съберем пари. И така да позволим и на много други хора да празнуват“ – разказа Боряна за идеята си.

Тя сподели още, че Великден и Коледа са сред любимите ѝ празници. Наистина има много хора, които са благословени да са заедно със семействата си, но за съжаление има и доста, които дори не могат да си позволят хубава трапеза. И затова си помислих, че е готино и ние да се включим в тази кампания“ – каза още тя.

С дарените от Бубето и приятелите ѝ средства ще бъдат закупени около 10 празнични пакета за български семейства в нужда. „След рождения ми ден много хора се обърнаха към мен и казаха, че това е много готина идея и те биха искали да я повторят. Щастливи са, че съм им спестила от времето за търсене на подарък и се чувстват доволни от себе си и доброто дело, което правят“ – сподели още красивата рожденичка.

Благодарим на Боряна и на всички нейни приятели, които се отзоваха на призива ѝ. Инициативността на тези млади хора ни кара да продължаваме да вярваме, че доброто все още живее в сърцата ни!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn