Рут Колева ще запее чалга!

rut-koleva-782x550

Каузата е благотворителна, а поводът – инициативата #НЕМЕЕШУБЕ от коледната кампания на Holiday Heroes.

 

Певицата Рут Колева обеща, че ще пропее чалга, ако Holiday Heroes съберат над 1 000 лв. от дарения в рамките на седмица. Това е предизвикателството, с което тя се включва в инициативата #НЕМЕЕШУБЕ. Всеки четвъртък една българска звезда обещава да направи нещо шантаво и неочаквано в замяна на поне 1 000 лв. за каузата „Коледа 2014“ – петата поред кампания на празничните герои.

 

До момента в #НЕМЕЕШУБЕ се включиха Йоана Драгнева, която събра 1 571 лв. и трябваше да се разходи из София облечена като клоун, и радио водещият Драго Симеонов, който обеща да изяде 3 люти чушки.

 

Може да подкрепите инициативата #НЕМЕЕШУБЕ като изпратите смс с текст DMS Geroi на 17 777. Може да дарите и чрез PayPal, ePay или по банков път, вижте повече информация тук. Всички средства ще бъдат използвани за закупуване на продукти и храни, за да могат Holiday Heroes отново да достигнат до 5 000 български семейства в беда.

 

Рут Колева е сред празничните герои на България от самото начало на Holiday Heroes през 2012 г. „Няма да спра да подкрепям каузата, докато има хора, на които мога да помогна“, каза тя пред нашата камера.

 

 

 

Разберете повече за предизвикателството на радио водещият Драго Симеонов.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn