Рут Колева стана Рутана в името на Holiday Heroes

Ruth

 

Рут Колева обеща, че ще изпее чалга парче, ако в рамките на седмица се съберат 1,000 лв. и го направи!

 

Талантливата изпълнителка е чевъртият посланик на каузата, който се включва в забавната инициатива на Празничните герои #НеМеЕШубе, за да могат хиляди семейства да получат пълна празнична трапеза за Коледа.  За да постигне целта на предизвикателството си, в края на своята #НеМеЕШубе седмица, Рут трябваше да събере само още 273лв., за да бъде мисията й успешна. Като последен участник в предизвикателството удължихме срока на предизвикателството й до неделя.

 

Резултатъ на Рут Колева от предизвикателството # НеМеЕШубе е 1,241 лв., които отиват за коледната ни кампания, както и много, много, ама много смях!

 

Рут Колева влезe в ролята на Рутана и абсолютно на живо изпълни чалга парче в предаването „Здравей България“ по Нова Телевизия. Вижте видеото тук.

 

Йоанна Драгнева е другата звезда, чието предизвикателсвто успя да събере нужната сума, за да изпълни нещо нетипично и смешно. Йоанна събра 1,571 лв. и съвсем скоро я очаквайте да се разходи облечена като клоун.

 

Благодарим на всички, които подкрепиха звездите в техните предизвикателства. Благодарим и на Драго Симеонов, който ни помогна да съберем 448лв. и Митко Павлов, който допринесе за каузата ни с 480лв.., че също не ги беше шубе!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn