Благотворителната кампания Holiday Heroes събра над 1000 играчки

Дядо Коледа изненада посетителите на Paradise Center тази събота, като пристигна по-рано от обикновено. Той стана част от благотворителната инициатива Holiday Heroes, за да помогне на повече деца в България да получат своя коледен подарък.

Плюшени играчки Holiday Heroes

Повече от 1000 играчки събраха доброволците от благотворителната кауза Holiday Heroes: Любов в действие само през първия уикенд на кампанията в Paradise Center. Малки и големи се включиха като дариха любимите си играчки за децата от семейства в нужда. Най-голямата изненада за малчуганите беше подранилият Дядо Коледа, който с помощниците си от доброволческия екип на Holiday Heroes събираше детските играчки. Още в първия уикенд на кампанията се включи и поп певицата Тони, която и тази година ще е част от посланиците на каузата.

 

Играчките ще продължат да се събират под коледната елха на Holiday Heroes, разположена до арт галерията на ниво -1 в търговския център. Всяка събота и неделя до края на ноември, желаещите могат да се включат в кампанията като дарят детска играчка за деца от социално слаби семейства, болници и домове. Събраните играчки ще се раздава по време на дарителската кампания през месец декември, когато доброволци и посланици на каузата ще помогне на 5000 семейства в нужда да посрещнат достойно празниците. Всяка събота и неделя, в благотворителната кампания ще помагат Дядо Коледа и едни от най-обичаните родни звезди.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn