Социално отговорни компании подкрепят Holiday Heroes с участие в благотворителния турнир

Турнир по волейбол

Остават броени дни до благотворителния плажен турнир по волейбол на Holiday Heroes, в който ще се включат любими български волейболни състезатели и представители на корпоративния свят у нас.

 

Събитието ще се проведе на 26 и 27-ми юли в столичния Beach Bar на покрива на Serdika Centеr.

 

Под мотото „Спортувай с мисия“ ще премерят сили отборите на Mtel, Lactima, Vivacom, Porsche BG, VMWare, Great Wall,  Musala Soft, Градус-1, Advanced Nutrients и Right Rental, които доказаха, че корпоративната социална отговорност у нас е на високо ниво.

 

Всеки един тийм ще се състои от четирима души, които ще играят до 15 точки, при два от три спечелени гейма.

 

Игрите ще се проведат под зоркия поглед на професионални волейболисти като Евгени Иванов – Пушката, Стойко Ненчев, Иван Колев, Методи Ананиев и Георги Манчев. Те ще бъдат ментори на отборите и ще им помагат по време на мачовете.

 

Евгени Иванов - Пушката - волейболен турнир

 

Всички събрани средства по време на турнира ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за предстоящата кампания на Holiday Heroes за Коледа.

 

Благотворителният турнир по плажен волейбол се реализира с любезната подкрепа на Serdika Centеr, Right Rental, Pizza Victoria, Sport Volley и Pepsi Bulgaria осигуряващи предметни награди и подаръци за участниците.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn