Societe Generale Expressbank са номер 1 на футболното игрище тази есен!

rewards

Под наслов „Спортувай с мисия“ премина първият октомврийски уикенд. Шестнадесет отбора от български социално отговорни компании показаха любов в действие на футболните игрища на „Мусагеница спорт“ в подкрепа на Holiday Heroes. Най-добри на терена обаче бяха Societe Generale Expressbank и заслужено вдигнаха купата, която връчи лично Томас Лафчис.

На второ и трето място завършиха тимовете на VIVACOM и TELUS International. За всички победители имаше специални подаръци,  осигурени от Porsche Design, Carlsberg и Pepsi.

Първият ден на футболният турнир също беше много наситен на звездно присъствие. След вълнуващото откриване, в което се включиха чаровните балерини от балет „Фейм“, водещият Павел Владимиров и треньорът на ЦСКА – Христо Янев, в следобедните часове на терена на „“Мусагеница спорт се появи и звездният „Отбор на сърцето“. Златка Димитрова, Орлин Павлов, Енчев от дуета Румънеца и Енчев, Миро и Пламен от Биг Брадър бяха част от празничните герои, които се включиха в демонстративен мач срещу смесен отбор от представители на всички участващи отбори.

Безкрай благодарности на всички участници. Напомняме, че каузата на Holiday Heroes прави всички вас победители и това считаме за най-ценно. Благодарности на „Мусагеница спорт“, че за пореден път бяха наш домакин напълно безвъзмездно.
Ще се видим на 7 ноември на лазерната арена. Подробностите тук: https://holidayheroes.bg/laser-games/

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn