“Спортувай с мисия“ от септември

Турнири по футбол, баскетбол, тенис и картинг ще сплотяват екипите на социално отговорни компании през есента
Летните горещини са към своя край и отново е време да превръщаме калориите в мускули, докато правим добро за хиляди български семейства в нужда. Но и за колегите, както и за служителите на готините компании.

Благотворителните турнири „Спортувай с мисия“ на Holiday Heroes се завръщат този септември. А първият спорт е цар футбол. На 16 и 17 септември празничните герои ще съберат социално отговорни компании на благотворителен двудневен турнир по футбол. Участващите отбори отново ще са корпоративни представители, а във всеки тим ще се състезават по шест души. Таксата за участие е 800 лв. за отбор, а мястото – игрищата на „Мусагеница спорт“. Повече информация можете да намерите тук: www.holidayheroes.bg/football/

След футбола „Спортувай с мисия“ ще продължи с баскетбол през октомври. На 29 октомври в спортна зала „Триадица“ ще проведем втория си баскетболен турнир съвместно с Виваком Баскетболна лига и BGO Software Баскетболна лига.

През ноември продължаваме с картинг и тенис.

Всички средства от предстоящите турнири ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за кампания „Коледа 2017“.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn