Спортувай с мисия – Турнир по плажен волейбол между компании

 

vol

 

На 26 и 27 юли в столичния Beach Bar на покрива на Serdika Center се проведе дебютното събитие на Holiday Heroes под наслов „Спортувай с мисия“. Отбори на MtelLactimaVivacomPorsche BG,VMWareGreat Wall,  Musala SoftГрадус-1Advanced Nutrients и Right Rental се изправиха един срещу друг на волейболното игрище.

 

Мачовете преминаха под надзора на професионалните волейболисти Евгени Иванов – Пушката, Стойко Ненчев, Иван Колев, Методи Ананиев и Георги Манчев. Всеки от тях влезе в ролята на ментор и с насоки, и съвети те водеха отборите през етапите на турнира.

 

Състезанието беше реализирано благодарение на Serdika Centеr, Right Rental, Pizza Victoria, Sport Volley и Pepsi Bulgaria. Те осигуриха предметни награди, храни, напитки и подаръци за участниците.

 

Победител в турнира под надслов „Спортувай с мисия“ стана отборът на Nestle Bulgaria с ментор Методи Ананиев. Те успяха да победят волейболистите на Vivacom, които играха с помощта на Симеон Александров. На трето място се класираха  Right Rental, водени от волейболната легенда Евгени Иванов – Пушката.

 

Приходите от събитието бяха на стойност 4 400 лева и с тях ще закупим хранителни продукти, с които да подарим Коледа на 5 000 семейства в нужда и тази година.

 

Виж цялото събитие тук: //holidayheroes.bg/charity-tournament/

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn