Стани доброволец на Световното първенство по волейбол в България!


Holiday Heroes e официален партньор на най-значимото спортно събитие в България през последните 50 години

След цели 48 години Световното първенство по волейбол се завръща в страната ни. Прецедент в историята на спорта е, че за пръв път световният шампионат ще се провежда в две държави – България и Италия.

Най-ярките звезди на световния волейбол ще изгреят в три български града. Борбата за световната купа ще премине през Варна (9-23 септември), Русе (12-18 септември) и разбира се, София (21-23 септември).

FIVB и Българската федерация по волейбол се довериха на опита ни за една от най-значимите сфери около организацията на събитието – доброволците. Заедно имаме за цел да направим реалност един световен шампионат, който целият свят да запомни.

За да бъдат празничните герои на световно ниво по време на този грандиозен спортен празник, имаме нужда от теб! Включи се като доброволец и участвай в подготовката на най-престижната волейболна надпревара в света.

Запиши се тук:
http://www.volleyball.bg/volunteers/

Очакваме и теб!

Защо да се включиш?
Ставаш част от историята на световния волейбол
България е била домакин на събитие от този ранг единствено през далечната 1970 г. Не пропускай да си част от настоящото!

Влизаш в света на най-добрите
Ще бъдеш на една ръка разстояние от звездите на световния волейбол. Не само ще ги видиш, но и ще работиш с тях.

Виждаш ги отблизо
Участието ти като доброволец ти дава не просто „билет“, а достъп „зад кулисите“ на турнира и гарантирани безценни спомени за цял живот. Твоите умения ще бъдат оценени.

Специален си и ти личи
Всяко голямо спортно събитие дължи своя успех на екип от отдадени доброволци. Те печелят уважението на ръководители и състезатели, създават вечни приятелства и познанства, докосват се до професионалния спорт.

Ставаш част от голямата игра
Кажи си на глас „Аз участвах в организацията на Световното първенство по волейбол!“ Как ти звучи? Не просто добре, а като сбъдната мечта, нали?

Включи се в организацията на Световното първенство по волейбол! Влез в отбора още сега:
http://www.volleyball.bg/volunteers/

Повече информация за активностите на доброволците научете тук.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn